Welkom op de site van het Stepteam BrabantsBont!

Stepteam Brabantsbont is in hoofdzaak een stepteam van recreatieve steppers variërend in alle leeftijds groepen en heeft momenteel 29 leden die zelf bepalen aan welk evenement ze meedoen.                     

Stepteam Brabantsbont organiseert diverse steptoertochten per jaar waaronder de jaarlijkse steptoertocht van september en de 5 wintertoertochten die beginnen in november en eindigen in maart met onderweg altijd een warme hap met koffie of thee.

De meest in het oog springende toertocht is de wintertocht van de maand december, dat is een van de weinige tochten die we in het donker rijden. Dan zijn alle steppen en fietsen versierd met honderden lichtjes en maken we een tocht van 25 à 30 km met onderweg 2 stops met snert, brood met spek en nog veel meer lekkere dingen en blijft de hele boel bij elkaar. Dit is een echte aanrader!

Eens per 2 jaar wordt het "Monster van Brabant" verreden, een steptoertocht voor de diehard stepper. Een steptocht van 230 km door de provincie Brabant op één dag, met de start om middernacht en de finish diezelfde dag rond de klok van 17.00 uur. Deze tocht is in 2018 op zaterdag 21 april.

De leden worden door de organisatie binnen de club tijdig op de hoogte gehouden of gebracht van aankomende steptourtochten of evenementen zodat ze zich daar tijdig voor op kunnen geven.

Bij stepteam Brabantsbont is de fietser ook van harte welkom bij de al door ons georganiseerde stepevenementen. 

Ook geeft stepteam Brabantsbont step-tryouts en clinics op scholen, teambuildings dagen bij bedrijven, sportverenigingen en familie uitjes. Meer hierover verder op onze site.

Mocht u na uw bezoek aan onze site nog meer informatie willen over het een of ander, dat kan! Ga dan naar de contact pagina daar staan de telefoonnummers van John en Gijs, de oprichters van Stepteam Brabantsbont, bel - of stuur een mail en zij praten u graag bij over de stepsport en de mogelijkheden.

Blader eens lekker door onze site en hopelijk wordt ook u gegrepen door het stepvirus.

design by Frank Prins & Frits Dudok