2018-12-08 2e wintertoertocht seizoen 2018 - 2019

Hallo wintertoertocht rijders,

De 7e HALLOWELLICHTOP-tocht zit er weer aan te komen, zaterdagavond 8 december om 17.00 uur is het weer zover dan gaan we gezellig met zijn allen het donker in met al onze verlichte steppen en fietsen. De route is klaar en er zijn weer de nodige mensen zo goed geweest die ons hun huis, schuur of overkapping ten dienste gaan stellen voor de 2 stops die we hebben die avond.

Het tempo is niet hoog zodat het voor iedereen is bij te houden en dat iedereen kan genieten van deze 6e lichtjestocht georganiseerd door Stepteam Brabantsbont

We gaan dit jaar donkere wegen waar de verlichting van alle opgetuigde tweewielers wel heel mooi tot zijn recht komt en het ook veilig is om te rijden. Zo zal de 1e stop weer bemand worden met de overheerlijke snert en stokbrood met spek, aangekleed natuurlijk met verlichting en zweedse fakkels op één van de nieuwe locaties.

Na deze overheerlijke snert gaan we weer de donkere avond in, rustig opweg naar de 2e post waar we ons laten verwennen met koffie/thee en het niet meer weg te denken bbbb"tje, Brabantsbonte boerenborreltje met een blokje kaas en een plakje worst. Als we daar dan ook ons deel op hebben is er nog een paar km te rijden terug naar daar waar we om 17.00 uur zijn gestart en kletsen we daar nog even wat na over deze 7e, hopenlijk onvergetelijke HALLOWELLICHTOP-tocht. De inschrijving geschied natuurlijk weer via deze site van stepteam Brabantsbont door even te klikken op ik doe mee  zaterdagavond 8 december. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 pp en is all inclusive, start locatie is sporthal DE SLAGEN Gaard 2 te Waalwijk en starttijd is 17.00 uur. Meld tafel open vanaf 16.00 uur.

Wij hopen dat we jullie mogen- en kunnen begroeten zaterdag 8 december a.s.

Groeten van de organisatie,

John en Gijs.