Clinics

Step try-outs

Stepteam Brabantsbont komt op uitnodiging bij jaarmarkten of ander soort evenementen waar iedereen de kans krijgt het kick biken (steppen) eens gratis uit te proberen                

Wij komen dan met 24 kick-bikes en enkele vrijwillige leden die de instructie verzorgen om goed beeld en uitleg te geven van de kick bike sport.

Deze step-tryouts worden meestal in het voorjaar gehouden om de deelnemers dan een zomerlang (i.v.m. het weer) de tijd en kans te geven het verder uit te proberen met een eigen- of huur step.

Informatie voor een step try-out? klik onderaan deze pagina.

 

Step-clinics
Stepteam Brabantsbont komt dan alleen op uitnodiging en is NIET gratis.
Waar?...op basisscholen, bedrijven, sportverenigingen en familie uitjes.
Op basisscholen alleen aan groep 7 en 8, dit i.v.m. leeftijd en kennis van verkeer, minimum leeftijd is 11 jaar en wordt vaak gehouden tijdens de nationale sport- of verkeersweken.
Bij bedrijven zijn we vaak in de weer tijdens bedrijfs uitjes of teambuildings dagen, bij sportverenigingen tijdens feestelijkheden zoals jubileumfeesten of een verenigingsdag.
De stepclinics worden in dagdelen gegeven, alleen de morgen of middag maar als het om een grote groep gaat is dat vaak een hele dag, wat op basisscholen meestal het geval is.
De stepinstructie wordt kosteloos verzorgd door leden van stepteam Brabantsbont, voor de kick-bikes betaald men een huurprijs.

Een afspraak maken voor een step-clinic? klik onderaan deze pagina.

Stephuur
Stephuur is mogelijk vanaf 1 step tot 24 stuks, daarvoor wordt dan wel om een geldige legitimatie gevraagd en wordt een huurcontract opgemaakt. Als u 1 of meerdere steppen wilt huren dient u hiervoor wel een afspraak te maken. Benieuwd naar de prijzen van onze stephuur?

John Verschure of Gijs de Geus staan u graag te woord

Voor meer informatie over step try-outs, step-clinics en stephuur klik hier

tot ziens.