Nieuws

Zondag 23 september 14e step/fiets toertocht inschrijving geopend

Zondag 23 september a.s. staat de 14e step/fietstoertocht van Stepteam Brabantsbont weer voor de deur. Deze 14e toertocht heeft een speciaalkarakter, dit is n.l. een jubileumtocht voor de vereniging.

Stepteam Brabantsbont bestaat dit jaar 12,5 jaar en wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we ons weer eens flink uitgesloofd en niet één, maar twee routes uitgezet.

De beide routes zijn nagenoeg hetzelfde, alleen zitten er voor de lange route 2 extra lussen van totaal 11 aan, de korte route is 52 km en de lange route 63 km.

Beide routes verlaten de proincie Brabant om een stukje door het landschap van een aangrenzende provincie te rijden, maar ook dat is geen straf en past helemaal in ons idee van toertochten rijden.

DE INSCHRIJVING IS OPEN

Start en finish: sporthal DE SLAGEN Gaard 2 te Waalwijk, starttijd 10.30 uur, inschrijfgeld bedraagt net zoals voorgaande jaren € 7,50 overmaken op REGIO BANK IBANnr NL85 RBRB 0706 4430 04 tnv. Stepteam Brabantsbont o.v.v. steptocht 2018 en je naam.

Inschrijven doe je door te klikken op hier inschrijven

We zien jullie graag op zondag 23 september a.s. bij onze jubileumtocht en gaan er met zijn allen weer een hele mooie- en gezellige dag van maken!

Tot dan!

Groeten van John & Gijs

 

<< Go back to the previous page