Reacties

Hieronder enkele berichten die bezoekers hebben achtergelaten. Wilt u ook een bericht achterlaten? We zijn daar blij mee, stuur dan een mailtje naar ons!

John Verschure posted on 16 november 2016

Hallo deelnemers bedankt voor de leuke dag afgelopen zondag, zonder jullie is het een stuk minder gezellig ,ook de crew bedankt voor dat lekkere broodje worst.

Ik hoop dat jullie 10 december weer van de partij zijn, ik ga mijn stepje alvast versieren zodat ik er zeker weer gekleurd op sta.

Groet : John Verschure

 

 Dennis posted on November 9th, 2014 - 2:08 PM

Was een mooie tocht mooi weer leuk tempo en ja dit keer was ik niet te vroeg maar op tijd. Gezellig

 

Conny Brans posted on May 11th, 2014 - 8:01 PM

Hallo allemaal,

Bedankt voor het organiseren van weer zo'n monstertocht. Bijna alle grenzen van Oost-Brabant hebben we gezien. Volgens mij is het pas een monstertocht als het toch minimaal 100 km van de tocht regent en er flink wat wind staat. Na zo'n verschrikkelijke vrijdag met alleen maar regen, hagel,onweer en wind hadden we toch met de start geen regen of last van de wind. Daarom zijn we zeker de nacht goed doorgekomen. Ik denk dat er anders geen reserve materiaal voor de steps meer geweest zou zijn. Ik denk dat dit jaar het record aantal lekke banden is gehaald. Ik ben blij dat ik hem weer heb mogen meemaken en ook wil ik iedereen bedanken, de organisatie, de vele vrijwilligers en de medesteppers die er alles aan doen om toch te proberen om met zoveel mogelijk steppers de eindstreep te halen.

Met vriendelijke groet,

Conny

 

Willlie Bloks- du Maine posted on March 23rd, 2014 - 5:07 PM

Hoi beste mensen,
Ik heb zin in de Monstertocht en zie dat mijn aanmelding is doorgekomen. Willen jullie mij een plezier doen en mijn naam correct op de deelname lijst vermelden a.u.b.
Een franse achternaam is lastig, dat weet ik, maar het is toch echt du met een kleine letter en Maine met een hoofdletter.
Succes met de voorbereidingen allemaal.
groet van Willie Bloks

 

Issam Janssen posted on March 14th, 2014 - 9:38 AM

Alvast bedankt voor organiseren van Monster van Brabant,ik ben heel dankbaar dat ik elfstedentocht '99,'04 ,Ijsselmeerronde '04 ,07 en pieterpad '07 heb mogen doen en als step liefhebber hoort deze ook op het lijstje.Dat er nog veel deelnemers bij mogen komen en dat dit ware promotie voor step sport en jullie team mag zijn.Succes met voorbereidingen en tot over kleine 2 maanden

 

Sibo Schollema posted on January 12th, 2014 - 7:46 PM

Beste mede steppers,
Bedankt voor de mooie tocht en de gastvrijheid vandaag. Jullie hadden een geweldig decor, schitterend weer en mooie mensen geregeld. Dank daarvoor. Speciale dank aan Gijs die een nieuweling onder zijn hoede nam.. :-)
Groet en tot een volgende keer.
Sibo vanuit het Oosten

 

Gijs de Geus posted on January 6th, 2014 - 1:06 AM

Het is een mooie, maar geen poespas site maar één met de nodige informatie die stepteam Brabantsbont te bieden heeft over het recreatieve steppen.
Frank en Frits wij zijn hartstikke blij met de uitkomst van jullie inspanningen.
dank jullie wel.

Groetjes van Gijs