2016-12-10 Hallo-wel-licht-op-tocht

Zaterdagavond 10 december staat bij stepteam Brabantsbont de lichtjes toertocht weer voor de deur.

Dit jaar gaan we voor de 5e keer van start met deze prachtige verlichte steppen en fietsen toertocht. Deze avond toertocht trekt ieder jaar meer deelnemers, zelfs vanuit België komen de steppers naar Brabant om deel te nemen aan deze, voor Brabant, unieke tocht.

Onderweg hebben we 2 rustposten waarvan op de eerste post de overheerlijke snert en stokbrood met spek en op de tweede is er koffie en thee en het niet meer weg te denken bbbb'tje. (Brabantsbonteboerenborreltje)

Op deze jaarlijkse afsluitende step/fietstoertocht wordt er op een rustig tempo gereden zodat iedereen het bij kan benen, de steppen en fietsen zijn verlicht met tientallen gekleurde lichtjes waarvoor we dan ook een speciale donkere route rijden waardoor het effect daarvan nog beter tot zijn recht komt.

De route is +/- 25 km lang en is voor iedereen goed te doen. Startadres is sporthal DE SLAGEN Gaard2 te Waalwijk, starttijd 17.00 uur, terugkomst bij sporthal DE SLAGEN is om +/- 20.30 uur. Deze winteravond tocht telt mee als wintertoertocht.

 

Dus kom op 10 december a.s. naar sporthal DE SLAGEN en versier je step of fiets met veel lichtjes, hoe meer hoe mooier. Maak deel uit van een heel bijzonder verlicht evenement waar je nog lang met veel genoegen aan terug zal denken en je doet besluiten daar in dec. 2017 weer aan mee te doen.

Schrijf je in voor deze unieke avond step/fietstoertocht via deze site, waar onderaan deze pagina een link naar verwijst. Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 pp, is incl. soep/brood, koffie/thee, bbbb'tje, gezelligheid en heel veel genieten. vooraf inschrijven verplicht, dit i.v.m. inkopen warme hap.

Inschrijftafel bij sporthal DE SLAGEN is open op 10 december vanaf 16.00 uur, daar kunt u dan op uw gemak kennis maken met de deelnemers die deze prachtige verlichte avond toertocht al voor de 5e keer mee gaan rijden en niet zonder reden.

Kijk hier naar een filmpje van vorig jaar, om alvast in de stemming te komen!

Groeten van de organisatie, wij kijken naar jullie uit.

inschrijfformulier