Lid worden

Wat een goed plan ! Kom in beweging en sluit je aan bij een van de leukste en gezelligste verenigingen in het mooie Brabant: Stepteam Brabantsbont.

We zijn een bescheiden clubje met een kleine dertig steppers en oud-steppers die met regelmaat door het Brabantse landschap toeren. Meestal zijn dat tochten van rond de 30-45 km en ook fietsers zijn van harte welkom. Onderweg nuttigen we vrijwel altijd iets lekkers. Begin december rijden we samen de Hallowellichtoptocht waarbij de steps allemaal mooi versierd zijn met gekleurde kerstlichtjes.

Ook organiseert Stepteam Brabantsbont het internationaal bekende Monster van Brabant. Een ware monstertocht voor de echte die-hard stepper die niet bang is voor wat barre weersomstandigheden in combinatie met ruim 230 kilometers door het mooie Brabantse landschap.

Deelname aan alle tochten is vrijwillig, niets moet en vooral vrijheid blijheid. Voor leden is deelname aan alle eigen georganiseerde toertochten gratis m.u.v. het Monster van Brabant.

Spreekt dit alles je aan, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden of stuur een email naar stepteambrabantsbont (apestaart) gmail.com, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het lidmaatschap is voor volwassenen Eur 60 per kalenderjaar. Jeugleden zijn van harte welkom vanaf 10 jaar en betalen als lidmaatschap tot 18 jaar maar Eur 35 per kalenderjaar. Ook zijn er rustende leden en Vrienden van StepTeam BrabantsBont, zij doneren jaarlijks Eur 35.

Alvast van harte welkom !