Nieuws

03-03-2024 Nieuwe voorzitter en Ereleden Stepteam Brabantsbont

Sprang-Capelle, 3-3-2024,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Stepteam Brabantsbont werd de afscheid nemende oud-voorzitter John Verschure samen met mede-oprichter en bestuurslid Gijs de Geus in het zonnetje gezet. Beiden werden door bestuur en leden benoemd tot de eerste twee Ereleden van de vereniging!

  

  

John Verschure en en Gijs de Geus zijn beiden ruim twintig jaar in touw geweest als vrijwilliger en bestuurslid om de stepvereniging op te bouwen en ontelbare activiteiten te ontplooien. Na twintig jaar bestuur heeft John besloten te stoppen. Hij heeft de voorzittersfunctie per 3 maart 2024 overgedragen aan William van Geloof. 

Een korte introductie van William aan de aanwezige leden:

"Ik ben geboren in 1975 en woon sinds 2022 in Sprang-Capelle met mijn vrouw Yolanda. Daar kwam ik John Verschure tegen tijdens een rondje steppen. Dat leidde tot mijn lidmaatschap van Brabants Bont. Een vereniging die ik al sinds de oprichting ken. 


Sinds een deelname aan een studenten stepestafette van Breda naar Eindhoven rond mijn 18e ben ik een stepper. De eerste 20 jaar heb ik veel wedstrijden gereden. Vooral in Nederland, maar ook een Eurocup in Duitsland en WK in Finland. Trainen deed ik niet speciaal aangezien ik ook graag hardloop of tafeltennis. Mijn beste resultaat was winst van de tijdrit over de afsluitdijk.
 

De laatste jaren reed ik nog een paar maal per jaar een vast rondje van ongeveer 38 km, maar verder ging ik vaker hardlopen. Vorig jaar ben ik weer wat gaan trainen na een voetblessure van anderhalf jaar. Voor mij is steppen nog steeds een geweldig gevoel dat geen andere sport me geeft. Inmiddels ben ik een aantal maal met de dinsdaggroep van BrabantsBont mee gereden en ook heb ik 2 tochten meegemaakt. Ik ben wel een mooi-weer-rijder. Na een paar eerste hulp bezoeken is dat waarschijnlijk ook veiliger.


Komende tijd wil ik mijn conditie weer op peil krijgen om meer te kunnen genieten van de snelheid, die het steppen toch ook kan hebben."

______

Het bestuur en de leden wensen William heel veel succes in de nieuwe functie als voorzitter en bedanken oud-voorzitter John Verschure voor zijn tomeloze inzet gedurende zovele jaren!

Een mooie afsluiting werd gevormd door een fotomoment bij de nieuwe hoofdsponsor  JDA Verkeer en Veiligheid, waarbij de leden van Stepteam Brabantsbont het nieuwe tenue konden laten zien met duidelijk JDA op de rug van de shirts.

 

 

Directeur Joost van de Wouw ontving namens het bestuur van Stepteam Brabantsbont een ingelijst shirt met op de rug prominent het Logo van JDA Verkeer en Veiligheid.

 

<< Go back to the previous page