Nieuws

03-08-2022 OpEenBeen is weer uit - Editie Zomer 2022

Vught, 03-08-2022

Vers van de persen gerold.... Het clubblad OpEenBeen is weer terug van heel even weggeweest. Tot en met voorjaar 2020 kwam het clubblad met regelmaat 3-4 keer per jaar uit. Het blad werd aangemaakt door Gijs de Geus en John Verschure via een online publishing leverancier. Helaas heeft dit kleine publishing bedrijfje de Corona-crisis niet overleefd en moesten we op zoek naar een alternatief.

Tesamen met de vorming van het nieuwe bestuur kwam daar ook een oplossing. De nieuwe secretaris en webmaster Paul Settels was bereid om de voorbereiding/redactie en vormgeving van het clubblad op zicht te nemen. Daarbij werd ook meteen het publicatiemodel aangepast aan de tijd. Werd in het verleden vooral het blaadje gedrukt en af en toe ook digitaal beschikbaar gesteld. Vanaf nu verschijnt OpEenBeen vooral digitaal (als PDF) en wordt het blaadje alleen voor sponsoren en een paar digibete leden nog gedrukt.

Qua look-and-feel zijn we nog even bij de oude vormgeving gebleven want dat beviel prima en was tevens een handig uitgangspunt voor de nieuwe vormgever. Neem gerust een kijkje in de nieuwste uitgave van Juli 2022. Vanaf nu proberen we het clubblad weer 3-4 keer per jaar te laten verschijnen naast alle actuele nieuwsberichten op de website.

 

<< Go back to the previous page