Nieuws

11-12-2022 Terug in de tijd: Lex Boers stept 1000km record!

Vught, 11-12-2022,

De meeste verslagen op onze website zijn van recente tochten en evenementen. Maar voor het volgende artikel gaan we 12.5 jaar terug in de tijd, terug naar Januari 2010. 

Dat is het mooie van steppen: samen en af en toe eens wat verdiepen over mooie belevenissen en tochten. Zo raakte ik aan de praat met collega stepper en mede bestuurslid van de Stepbond: Lex Boers. Lex vertelde me al eerder over zijn tochten op de Col de Tourmalet, maar deze keer kwamen we te praten over een echte Monstertocht: 1000 kilometer van Frankrijk naar Westland in 10 dagen… 

Één van de geweldige toppers van begeleiders, Frans van Antwerpen, heeft een fantastisch mooi en uitgebreid verslag gemaakt van de gehele reis. Het zijn maar liefst 27 pagina’s A4, teveel om op te nemen in ons bescheiden clubblad. Gelukkig was de secretaris bereid om op een zondagmiddag het hele verhaal ingescand op deze website van Stepteam Brabantsbont te gaan plaatsen.

Geniet van dit prachte verslag van een uitzonderlijke prestatie uit 2010 van een van de leden van Stepteam BrabantsBont.

Klik hieronder op de eerste pagina om het gehele verslag in PDF formaat te downloaden of online te lezen:

   

<< Go back to the previous page