Nieuws

13-11-2022 Verslag van 1e Winterserie Toertocht (43km)

Op zondag 13 november 2022 vertrokken we met een mooie groep van 14 personen (4 fietsers en 10 steppers) vanuit Sporthal De Zeine. Het weer was prachtig voor de tijd van het jaar en ideaal voor een steptocht door het mooie Brabantse landschap.

Goed om te zien dat er ook maar liefst 6 deelnemers waren gekomen uit andere delen van het land.

De tocht ging van de start eerst in oostelijke richting via het halve zolenpad op weg naar Drunen. Vervolgens richting het afwateringskanaal Den Bosch - Drongelen en van daar richting de mooie bossen en heide van de Loonse en Drunensche Duinen.

Vanwege het mooie weer was het extra druk op de wegen en langs de steppaden. Gelukkig verliep de tocht voorspoedig zonder veel oponthoud of lekke banden. Dank aan de deelnemers die diverse foto's hebben gemaakt. Voor de liefhebbers is hieronder nog een korte foto impressie te zien van de tocht.

Zo maar wat reacties na afloop:

  • Was echt super gezellig. Denk maar dat ik gezellig lid wordt bij jullie. Als het natuurlijk van jullie mag?
  • Wij hebben genoten van de steptocht en van jullie. Dank voor de gastvrijheid. 
  • Mooie route, leuke mensen. Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag. Bedankt voor de Brabantse gezelligheid en tot ziens!

Goede nieuws is dat twee deelnemers zich na afloop meteen hebben aangemeld als nieuw leden bij Stepteam Brabantsbont. Van harte welkom Pleunie en John !

De eerstvolgende winterserie steptocht zal worden verreden op 10 December 2022. Meld je alvast aan of noteer deze datum in de agenda. Dit is een speciale tocht want we rijden vanaf 17:00 voornamelijk in het donker waarbij alle steps en fietsen zijn verlicht met extra verlichting: De alom bekende HalloWelLichtOpTocht met BBB. Deze tocht is niet te lang (25-30km) en zeer geschikt voor beginnende steppers. Het tempo ligt zo rond de 16-17 km per uur.

  

  

  

<< Go back to the previous page