Nieuws

16-02-2023 PERSBERICHT: Stepteam Brabantsbont heeft nieuwe hoofdsponsor: JDA Verkeer en Veiligheid

PERSBERICHT: Stepteam Brabantsbont heeft nieuwe hoofdsponsor: JDA Verkeer en Veiligheid

16 februari 2023

Waalwijk - Stepteam Brabantsbont heeft sinds 1 januari 2023 een nieuwe hoofdsponsor gevonden in JDA Verkeer en Veiligheid uit Kaatsheuvel. JDA verbindt zich voor de komende vijf jaar aan de vereniging Stepteam Brabantsbont in Sprang-Capelle.

Afgelopen donderdag kwam de directie van JDA Verkeer en Veiligheid, David Ekstein, directeur Operations en Planning en Joost van de Wouw, directeur HR en Financiën, bijeen met de voorzitter van Stepteam Brabantsbont, John Verschure.

De samenwerking en gesprekken rond hoofdsponsoring waren al enige tijd in voorbereiding en donderdag 16 februari 2023 was het eindelijk zover: de ondertekening van het hoofdsponsorcontract voor een periode van maar liefst vijf jaren. Stepteam Brabantsbont is zeer verheugd met deze geweldige ondersteuning en kijkt uit naar een fijne samenwerking. 

 

 

Over JDA Verkeer en Veiligheid

JDA Verkeer en Veiligheid is een relatief jonge Brabantse onderneming gericht op uitgebreide dienstverlening rond Verkeer en Veiligheid.

"We hebben JDA Verkeer & Veiligheid opgericht in 2016 en zagen sindsdien een explosieve groei. Inmiddels werken wij voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan verschillende overheden, Gemeentes en de Veiligheidsregio. Maar ook organisaties in de (wegen)bouw en aannemingsbedrijven. Dit succes hebben wij mede te danken aan onze representatieve en bevlogen verkeersregelaars. Zij zijn ons visitekaartje! Zij zetten zich dag en nacht in voor een veilige (werk-)omgeving op de weg en in het verkeer." aldus David Ekstein, mede-oprichter en Directeur Operations en Planning van JDA.

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en gastheerschap maar bovenal veiligheid. Veiligheid voor de medewerkers die aan het werk zijn, de weggebruikers én uiteraard voor de verkeersregelaars van JDA zelf. Als organisatie staan we bekend om onze snelle manier van handelen op een professionele wijze. Om de kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met volledig gecertificeerde, professionele medewerkers. Deze vakmensen leiden wij zelf op. De voertuigen uit ons wagenpark zijn opvallend gestickerd volgens Europese richtlijnen en keurmerken en daardoor ECE R65 goedgekeurd.

Joost van de Wouw, mede-oprichter en Directeur HR en Financiën vult aan: "Als directie spreken wij graag met nieuwe opdrachtgevers af op uw locatie of bij ons op kantoor. Hierdoor leren we elkaar kennen en kunnen er direct afspraken gemaakt worden. En voor ons geldt: afspraak is altijd afspraak. Wij streven ernaar om bij een langdurige inzetvraag dezelfde medewerkers op het project te plaatsen, dit voorkomt dat er telkens weer onnodig tijd verloren gaat bij het overdragen van werkzaamheden. Ook vinden we het belangrijk om feedback en evaluatiepunten terug te horen. Dit helpt ons bij het constant verbeteren van onze service."

 

Over Stepteam Brabantsbont

Stepteam Brabantsbont is een gezellig stepteam van recreatieve steppers en enkele fietsers variërend in leeftijd van 15 t/m ruim 70+ jaar. De vereniging is opgericht in 2004 en heeft momenteel rond de 30 aangesloten leden. 

 

Mede-oprichter en voorzitter John Verschure vertelt met trots: "We zijn een zeer actieve vereniging. De dinsdagavond is de vaste trainingsavond, we verzamelen om 19.00 uur op het Raadhuisplein in Sprang-Capelle en rijden meestal een ronde van 25 á 35 km. Stepteam Brabantsbont organiseert diverse steptoertochten per jaar waaronder de landelijk bekende wintertoertochten. Deze beginnen in november en eindigen in maart met onderweg altijd een warme hap met koffie of thee. 

De meest leuke toertocht is de wintertoertocht in december. Het is één van de weinige tochten die we in het donker rijden en draagt de naam HALLOWELLICHTOP-tocht. Alle steps en fietsen zijn dan versierd met honderden lichtjes. We maken een gezellige toertocht van 25 à 30 km met onderweg twee stops met o.a. snert, brood met spek en nog veel meer lekkere versnaperingen.  Dit is een echte aanrader!". 

John wordt verder aangevuld door de andere oprichter van de Stepvereniging, Gijs de Geus: "Onze leden komen niet alleen uit Sprang-Capelle, maar ook een aantal uit Vught, Tiel, West-Brabant, Wijk bij Duurstede en zelfs uit Westland 's-Gravezande. Eens per jaar wordt het "Monster van Brabant" verreden, een steptoertocht voor de die-hard stepper. Een steptocht van +/- 240 km door de provincie Brabant op één dag. De start is op vrijdagavond middernacht en de finish op zaterdag meestal tussen 17.00- en 18.00 uur. Deze "Monster van Brabant" steptoertocht wordt gezamenlijk in peloton gereden, is geen wedstrijd en heeft inmiddels een internationaal aanzien gekregen met deelnemers uit België, Italië, Oostenrijk en Duitsland."

Bij Stepteam Brabantsbont zijn fietsers ook van harte welkom bij alle, door ons georganiseerde stepevenementen. 

Voor meer informatie:

<< Go back to the previous page