Nieuws

24-04-2022 Rondje Oudenbosch zeer geslaagd !

Oudenbosch, 24-4-2022

Rond kwart over negen s'ochtends meldden zich de eerste gasten al in Oudenbosch voor een heerlijke kop koffie met de nodige versnaperingen. Wat een warm welkom en fijn dat zovelen al op tijd bijeen zijn gekomen voor de steptocht Rondje Oudenbosch.

Conny en Ger Brans zijn al vele weken aan het voorbereiden en er werd tot de laatste dagen nog geschaafd aan de perfecte route.  

Met 6 steppers en 9 fietsers gaan we op pad van Oudenbosch richting Hoeven en daarna richting St. Willebrord. De sfeer zit er goed in want de eerste stukken hadden we een beetje zijwind en daarna veel wind in de rug!

We houden een korte rustpauze bij Breda International Airport Seppe om vandaar door te rijden richting Bosschenhoofd. We buigen vervolgens naar het westen af richting de noordpunt van Roosendaal om vervolgens weer noordwaards te koersen richting Kruisland en Oud-Gastel. Een stukje voor Oud-Gastel houden we pauze bij Restaurant Gastel Sfeer onder genot van een drankje. Weer opgeladen rijden we door naar Oud-Gastel en daarna noordelijk richting Stampersgat.

Na flink wat tegenwind naar Stampersgat en Schans gaan we weer zuid-oostelijk terug naar Oudenbosch voor een korte bezichtigingvan de Basiliek. Dan is het nog maar een klein stukje terug naar het startpunt alwaar we nagenieten en heerlijk worden verzorgd met een uitgebreide maaltijd en drankjes. 

Conny en Ger: nogmaals zeer bedankt voor jullie goede zorgen, het was een fantastische tocht !

 

<< Go back to the previous page